keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Skydrive osaksi Windowsia

Microsoft on lähtenyt tosissaan kilpailemaan pilvitallennuspalveluissa, se meinaa yhdistää Skydriven tulevaan Windowsiin.

Microsoftilla on ollut jo kauan oma pilvipalvelu Skydrive joka on osa Windows Live kokonaisuutta, se tarjoaa 25 gigatavua ilmaista levytilaa ja sinne voi tallentaa kaiken tyyppisiä tiedostoja.

Skydrive on myös osana Windows Phone 7 alustaa ja puhelimella otetut kuvat voidaan asettaa tallentumaan Skydriveen automaattisesti, jolloin ne on helppo jakaa muille.

Nyt Skydriveä viedään tulevaan Windows 8 käyttöjärjestelmään, Skydrive integroidaan toimivaksi osaksi Windowsia, eri ohjelmista voi tallentaa Skydriveen sekä avata sieltä tiedostoja, aivan kuten verkkoasemalta tai paikalliselta levyltä nykyisin.

Windows 8;in Metro käyttöliittymään tulee oma Skydrive sovellus josta sen sisältöä on kätevä käsitellä mutta todellinen integraatio toimii parhaiten Windowsin työpöytätilassa.

Skydrive Windows sovellus tulee saataville myös Windows Vista sekä Windows 7 käyttöjärjestelmille, joten ominaisuutta ei tarvitse odottaa kasin julkaisuun saakk.

Alla video jossa Skydrive tiimin vetäjät kertovat palvelusta ja tulevasta integraatiosta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"