torstai 6. marraskuuta 2014

Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty pelisarja on Activisionin myyntimenestys ja julkaisija takoo nyt kun rauta on kuuma sillä uusi CoD: Advanced Warfare on pelisarjan tuorein versio joka julkaistiin 3.11.

Advanced Warfaren ei pitäisi jättää ketään kylmäksi, toimintaa on ehkä jopa hieman liikaa ;)

Peli joka julkaistaan Xbox Onelle, Playstation 4:lle, Xbox 360;lle, Playstation 3:lle sekä PC:lle tuo ruudulle entistä rajumpia yksinpelikampanjoita sekä vauhdikasta moninpeliä, erittäin näyttävällä grafiikalla joka ottaa kaiken irti uusimmista konsoleista.

Peli on myös mahdollista päivittää uusimpiin konsoleihin ilmaiseksi myöhemmin mikäli ei vielä omista moista, Xbox 360:lle sekä Playstation 3:lle hankitun pelin voi siis päivittää Xbox Onelle sekä Playstation 4:lle.

Pelin adrenaliinia purskuava traileri, jota klikkaamalla pelin ostaa helposti itselleen:


Pelin yksinpelikampanjoiden tarina on siinä että terroristit räjäyttelevät ydinpommeja pitkin maapalloa ja maailman nykyinen järjestelmä romahtaa kerta heitolla, tilanteeseen yritetään saada jonkin asteinen järjestys ja terroristeja vastaan taistellaan teknisesti ylivertaisilla Atlas korporaation sotilailla.

Riittääkö se? Kokeile itse ja ota selvää!

Pelissä nähdään myös elokuvista tutut kasvot sillä näyttelijä Kevin Spacey on pelissä Jonathan Irons, Atlas korporaation toimitusjohtajana jonka tarjoamaan yksityisarmeijaan monet maailman valtiot tulevat pelissä luottamaan.

Kevin Spacey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"