tiistai 4. lokakuuta 2016

Huomasitko jo, Google Apps on nykyisin G Suite

Huomasitko jo, Google Apps on nykyisin G SuiteGoogle vaihtoi vaivihkaa yrityksille tarjottavan Google Apps palvelunimikkeen ehkä hieman modernimpaan “G Suite” nimeen.

Muutos on tapahtunut tarkalleen 29.9.2016 ja se näkyy muun muassa palvelun ylläpitokonsolissa (Google Admin console) sekä palvelun muissa osissa.

G Suite on yhtä globaali kuin aikaisempi Google Apps, enää Google ei puhu siis Google Appsista sen tuotteiden kohdalla vaan esimerkiksi Google Apps for Work on muuttunut yksinkertaisempaan G Suite Basic tuotenimikkeeseen.

Tässä tarkka listaus kuinka tuotteet nykyisin tunnetaan:Klikkaa suuremmaksi

Muutamia kohteita Google ei ole kuitenkaan ainakaan vielä muuttanut G Suite nimikkeen alle, kuten Google Appsin alkuperäistä versiota joka oli maksuton, nykyisellään Google Apps Free editioniin ei voi enää liittyä, mutta vanhat käyttäjät voivat jatkaa sen käyttöä edelleen ilman maksua, nimenmuutos ei siis koske tämän tuotteen käyttäjiä.

Myöskin Googlen verkko-osoite on muuttunut, G Suiten kotisivu löytyy osoitteesta https://gsuite.google.com.

Nimenmuutos ei ole vielä täydellinen ja osa tuotteiden sivustoista saattaa vielä näyttää samalta, nimensä kohdalla, kuten esimerkiksi Google Apps for Work sivusto Suomen Googlella näyttää edelleen vanhan nimen osoitteessa https://apps.google.fi.

LÄHDE: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"