tiistai 27. huhtikuuta 2010

Microsoft: SteadyState ohjelmistoa ei päivitetä

Microsoft on ilmoittanut että se ei meinaa päivittää sen ilmaista SteadyState ohjelmistoa Windows 7 yhteensopivaksi. win_logo

Ohjelmistoa käytetään muun muassa kirjastoissa, yleispäätteissä sekä internet kahviloissa ympäri maailman, ohjelmiston avulla Windowsista voi estää yhteiselle käyttäjätilille tiettyjä ominaisuuksia kuten pääsyn tiedostonhallintaan, ohjauspaneelin ja muihin kriittisiin toimintoihin ja sallia vain vaikkapa muutamien yleisohjelmien ja selaimen käyttö.

Windows 7 käyttöjärjestelmässä tulee ns. Vierastili johon voi asettaa rajoitukset myös ja se myös SteadyStaten tapaan tyhjentää kaikki käyttäjätunnuksen ylimääräiset tiedot uloskirjautumisen yhteydessä, SteadyStatella on kuitenkin paljon käyttäjiä sen helppokäyttöisyyden vuoksi, Windows 7 tilinhallinta ei ole yhtä helppokäyttöinen mitä se voisi olla verrattuna SteadyStatella luotuihin tileihin.

SteadyState on viimeksi päivitetty Windows Vista yhteensopivaksi jolloin se sai myös uuden nimen, aikaisemmin tuote tunnettiin nimikkeellä Shared Computer Toolkit for Windows XP.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"