sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Nokia vastasi, Elop ei saanut koskea osakkeisiin

nokialogoNokia on vastannut yhtiölle jätettyyn kysymykseen, onko Stephen Elopilla vielä Microsoftin osakkeita.

Nokia on ilmoittanut ettei yhtiön johdossa oleva Stephen Elop ole voinut myydä Microsoft osakkeitaan taikka vastaavasti hankkia Nokian osakkeita niin sanotun “sisäpiirilain” vuoksi.

Koska Stephen Elop on perjantaina julkaistun yhteistyösopimuksen kanssa työskennellyt jo melkeinpä heti siitä lähtien kun hän Nokialle tuli, ei hän ole tällöin saanut koskea omistuksiinsa jotka liittyvät näihin kahteen yritykseen, ei vaikka mukana oli myös muita vaihtoehtoja joita Elop punnitsi keskenään, tässä tarkoitetaan ulkopuolista Androidia.

Internetin keskustelupalstoilla sijoittajat ja uutisen kommentoijat ovat väittäneet hurjia.

Eräässä kommentissa väitetään että “Elop olisi myynyt Microsoft omistuksiaan mutta melkeinpä heti sen jälkeen hankkinut niitä lisää”.

Jos kyseinen väite pitää paikkansa niin siinä on tuskin kyse ollut kokemattoman salkunhoitajan virheestä ;).

Microsoftin osake ei yhteistyösopimuksen vuoksi juurikaan heilahtanut ja tähän taas epäillään syyksi “Microsoftlaisten” myynti ja ostorallia joka olisi pitänyt kurssin vakaana jotta yrityskaappaus pysyisi mahdollisimman hallittuna.

Joka tapauksessa Nokia Microsoft –leikki vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta eikä kommentointi varmasti asiasta lopu ensiviikkoon, näitä seuratessa on mukava startata tulevaan viikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"