maanantai 3. lokakuuta 2011

Ulkomaan nykyinen datahinnoitelu historiaan?

radiomastoSuomalaiset puhelinoperaattorit DNA sekä Elisa käyvät keskusteluja yhteistyöoperaattoreidensa kanssa jotta saisivat ulkomaan nykyiset datahinnoittelut pois ja tilalle kiinteän maksun, kertoo YLE Uutiset.

Elisan liittymäliiketoimintajohtaja Henri Korpi toivoo että keskustelut tuottaisivat tulosta jo ensi kesäksi, “Ensi kesänä ollaan jo toivottavasti siinä tilanteessa, että pystymme tarjoamaan meidän asiakkaillemme palvelun kiinteällä päivämaksulla. Jos maksaa Suomessa kympin kuukaudessa mobiilidatasta, niin sitten muutaman euron päivämaksulla voi käyttää sitä myös ulkomailla”

Myös teleoperaattori DNA on samoilla linjoilla Elisan kanssa, “Tavoite on, että ulkomaan käytössä päästäisiin joko päivä-, viikko- tai kuukausikohtaiseen hinnoitteluun niin, että megabittipohjaisesta hinnoittelusta päästäisiin eroon” sanoo yhtiön kuluttajaliiketoiminnanjohtaja Pekka Väisänen. DNA on kuitenkin varovaisempi aikataulujen suhteen eikä ilmoita mitään ajankohtaa vielä siitä koska palvelua voitaisiin tarjota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"