keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Stan Shih: Microsoft lopettaa tablettinsa myynnin

Ei kerinnyt kauan mennä kun jo yksi tunnettu konkari älähtää kummallisuuksia suustaan, Ensimmäisenä näyttää ehtivän Acerin perustaja Stan Shih.

Shih on sitä mieltä että Microsoft lopettaa Surface tabletin myynnin heti kun se on saanut sen avulla tarpeeksi Windows 8 käyttöjärjestelmää myydyksi.

Yhtiön tarkoitus on hänen mielestään vain lisätä mielenkiintoa Windows kasia kohtaan muiden valmistajien silmissä ja uskoisi sitä kautta saavansa oem-tilauksia entistä enemmän, kun tilauksia on tarpeeksi on markkinointi tehonnut ja Surface voidaan viedä pois markkinoilta ja jatkaa käyttöjärjestelmä myynnillä.

Eli Stan Shihin mielestä Microsoftille on hyvinkin samantekevää kuinka Surface menestyisi kuluttajakaupassa.

Microsoftilla ei ole aikaisemmin ollut omia tietokoneita myynnissä joten Surfacen tuominen markkinoille yksin omaan Microsoftin toimesta onkin suuri kysymysmerkki, osaako ohjelmistoyhtiö toimia uudella alueella tuottavasti?

Tablet markkinoilla kisa on kovaa ja jos sinne lähtee olisi siellä pärjättävä saman tien, muuten homma on täysin turhaa, ellei sitten tosiaan Microsoftilla ole Surfacelle Shihin väittämiä taka-ajatuksia.

LÄHDE: AfterDawn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"