maanantai 27. elokuuta 2012

LG tuo jättipuhelimensa Suomeen

LG lanseerasi Optimus Vu P895 puhelimen aluksi Koreassa ja Japanissa joissa se otettiin hyvin vastaan. Nyt puhelin saadaan valikoiduille Euroopan markkinoille, Suomi mukaan lukien.

Maailman ensimmäinen 5-tuumaisella IPS-näytöllä ja 4:3-kuvasuhteella varustettu Optimus Vu hämärtää tablettien ja älypuhelimien rajoja. Optimus Vu lanseerattiin Koreassa maaliskuussa, jonka jälkeen puhelinta on myyty yli 500 000 kappaletta.

4:3-kuvasuhde on sama kuin tavallisissa A4-asiakirjoissa. Tämä tekee Optimus Vu -puhelimestä täydellisen apuvälineen työmatkoilla. Lisäksi sen suurelta näytöltä on ilo katsoa valokuvia, sillä näytön koko pinta-ala hyödynnetään tavalliseen 16:9-näyttöön verrattuna. Puhelimen mukana kulkevan kynän (stylus) avulla on helppo surffata internetissä, kirjoittaa muistiinpanoja tai piirtää suoraan näytölle.

Eurooppalainen versio Optimus Vu P895 -puhelimesta on varustettu nopealla neliytimisellä 4-PLUS-1™ NVIDIA Tegra 3 -prosessorilla, joka takaa suorituskyvyn ja akkukeston täydellisen tasapainon. Myös suorituskykyä vaativien pelien, elokuvien ja graafisesti raskaiden verkkosivustojen käsittely onnistuu viiveettä. Matkapuhelin mahtuu helposti taskuun, vaikka sen näyttö tuntuu odotettua suuremmalta.

Puhelin tullaan julkaisemaan mustana sekä valkoisena ja sen oletetaan olevan markkinoilla syyskuun lopulla, puhelimen hinta tulee olemaan noin 550 euron tietämillä veroineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"