torstai 11. huhtikuuta 2013

Dustin laajentaa Suomeen, ostaa Businessforumin

Ruotsalainen Dustin laajentaa Suomeen ostamalla Businessforumin, Dustin väittää olevansa pohjoismaiden suurin tietotekniikan jälleenmyyjä.

Suomalainen tietotekniikan jälleenmyyjä Businessforum Oy toimii lähinnä laitetoimittajana julkishallinnoille sekä suurille yrityksille, Ruotsalainen Dustin on ostanut yrityksen ja tulee sitä myöten Suomen markkinoille.

Kauppa odottaa vielä kilpailuviranomaisten hyväksyntää eikä kauppahintaa ole julkistettu.

Kaupasta ei kerrota toistaiseksi juuri mitään muuta, esimerkiksi mitä Businessforumille ja sen työntekijöille tapahtuu, Businessforum työllistää Suomessa 64-työntekijää.

Businessforumin toimitusjohtaja Kari Lintunen on kommentoinut kauppaa hyvin niukkasanaisesti Dustinin lehdistötiedotteessa jossa hän valaa uskoa tulevaisuudelle, hän uskoo voimien yhdistämisen tuovan uusia mahdollisuuksia Suomen markkinoilla.

Dustin ilmoittaa olevansa alan suurin jälleenmyyjä Pohjoismaissa, Dustin toimii jo Ruotsin lisäksi Norjassa sekä Tanskassa, toisin kuin Businessforum Dustin toimii jälleenmyyjänä myös pienimille yrityksille sekä kotitalous markkinoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"