torstai 11. huhtikuuta 2013

Älä jätä iPadia autosi katolle, se on hengenvaarallinen

Georgiassa Yhdysvalloissa koettiin moottoritiellä vaaratilanne kun tabletti lensi liikenteen sekaan auton katolta.

Toisen auton kuljettaja oli näkevinään jotakin lähestyvän omaa autoaan mutta kohde oli kadonnut silmistä yhtä nopeasti kuin ilmestynyt, kuljettaja oli hieman hidastanut mutta ei ollut tuntenut minkäänlaista törmäystä, hän jatkoi matkaa katsoen vielä muutaman kerran peilistä taakseen.

Tilanne häiritsi kuljettaa kuitenkin niin paljon että hänen oli pysähdyttävä ja tarkistettava auto, kuitenkaan hän ei tuolloin jostain syystä nähnyt mitään erikoista autossaan.

Kotipihallaan hänen isänsä kuitenkin huomautti että auton puskurista sojottaa jotakin, se oli iPad joka oli leikkautunut puskuriin niin kovasti kiinni että sen irrottamiseen tarvittiin työkaluja.

Kun lopulta laite oli saatu autosta irti, yritti kuljettaja käynnistää laitteen ja kuten tunnettua, iPad kestää jopa nestemäistä typpeä joten yksi lento ja leikkautuminen auton puskuriin ei tarkoita mitään, laite siis käynnistyi ja onnekseen kuljettaja sai iPadin omistajan tiedot selville.

Kuljettaja otti yhteyttä iPadin omistajaan ja hän kertoi että oli unohtanut laitteen oman autonsa katolle kun lähti liikenteeseen.

Tarina ei kerro kuka maksaa vahingot, mutta kun kuvaa tarkastalee tarkemmin huomaa että iPadin reunat ovat selkeästi osuneet johonkin, olisiko voinut käydä jopa niin että tabletti olisi kierinyt tiellä ennen kuin se lensi autoa päin?

Tuolla voimalla jolla se on autoon tullut, käy selväksi myös se kuinka vaarallista olisi ollut jos osuman olisi saanut ihminen.

LÄHDE: CNet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"