keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Sponsoroitu video: Tuhoa tylsyys Vanilla Icen kanssa

Suomessa moni asia koetaan tylsäksi, kuten muun muassa räppäreiden vaatetus, vanilja jäätelö, Kouvola ...tai itse asiassa koko Suomi.

Casumo teetätti vuonna 2014 valtakunnallisen kyselytutkimuksen TNS Gallupin avulla siitä mikä on Suomalaisten mielestä tylsintä, tutkimuksesta selviää moni itsestään selvyys mutta mukaan on päässyt myös monia yllättäviä asioita kuten esimerkiksi se että Doro päätyi tutkimuksen mukaan tylsimmäksi matkapuhelinmerkiksi.

Kysehän on toki leikkimielisestä kyselystä mutta se viestii kuitenkin taustalla leijuvista mielipiteistä jotain.

Nettikasino Casumon yhtensä suurena päämääränä on tuhota tylsyys kokonaan maapallolta. Casumo teki sivuston tuhoatylsyys.com,johon on kerätty paljon hauskoja viraalivideoita joidenka avulla tylsyydestä pääsee varmasti eroon.

Tästä päästäänkin otsikkoon, mitenkä niin Vanilla Icen kanssa?

Tuhoatylsyys.com sivustolla on videoita joissa Vanilla Ice yrittää saada Suomalaiseen yleisöön intoa tylsään harmauteen huumorin avulla ja ilmeisesti onnistuukin.

Vanilla Ice oli ihmeissään kun kuuli Casumolta Suomalaisten tylsistymisestä ja halusi tulla heti mukaan korjaamaan tilannetta.

Yllä olevan videon kautta on suora pääsy tuhoatylsyys sivustolle jossa myös kyselyn tulokset ovat esillä, joten katso ja klikkaa tylsyys pois sinustakin!

*Tämä artikkeli on Casumon sponsoroima*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"