keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Microsoft esittelee videolla Windows 8.1 uusia toimintoja

Microsoft julkaisee kesäkuun 26. päivänä uudesta Windows 8.1 päivityksestä niin sanotun Previewin joka esittelee uusia toimintoja tulevasta lopullisesta versiosta.

Alla video jossa uuden käyttöjärjestelmän Start-ruutua esitellään, hirveästi ei uutta ole tulossa mutta ainakin taustakuvien yhdistäminen startin ja työpöydän välillä vaikuttaa hyvältä idealta, myöskin Metro-Appsien moniajoa on parannettu kehittämällä ohjelmien appsien Snap –ominaisuutta siten että nyt ohjelmia voi asettaa vierekkäin vaikkapa neljä kappaletta, mikäli vain näytön tarkkuus sen mahdollistaa, samanaikaisesti päällä olevien appsien kokoa ruudulla voi muuttaa lennossa.

Start-ruudun hakutoimintoa on myös päivitetty ja nyt vihdoin hakuominaisuus osaa näyttää kaikkien hakulähteiden tulokset yhdellä kertaa, ei siis enää hidastavia tyyppikategorioita.

Alla Windows 8.1 esittelyvideo Microsoftilta:

© Microsoft 2013

Preview tulee olemaan ilmainen ja se julkaistaan Build kehittäjätapahtumassa 26.06.2013, myöhemmin se varmasti tulee saataville kaikille halukkaille Microsoftin Download Centeristä.

Valmis 8.1 tullaan julkaisemaan tämän vuoden puolella vielä mutta tarkkaa ajankohtaa ei ole tiedossa, päivitys tulee olemaan nykyisille Windows 8 –käyttöjärjestelmän hankkineille ilmainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"