perjantai 3. maaliskuuta 2017

Musiikin suoratoistopalvelu Spotifylla erikoinen “testaus”

Musiikin suoratoistopalvelu Spotifylla erikoinen “testaus”Keskiviikkona monelle Spotifyn Premium asiakkaalle tuli sovellukseen pyyntö jossa tarjottiin hieman lisää viidellä dollarilla kuussa.

Spotify Hi-Fi oli tuotteen nimi ja sen luvattiin tuovan viiden euron lisämaksusta Premium tilauksen päälle häviötöntä CD-tasoista äänenlaatua.

Kuvakaappaus mobiilisovellukseen ilmestyneestä tarjouksesta

Mukaan tarjottiin myös alennusta fyysisistä LP vinyyleistä sekä yhden ilmaisen vinyylilevyn, joka sinällään paljasti kyseessä olevan pila tai tässä tapauksessa mahdollisesti testi jolla Spotify testaa kuinka moni olisi valmis maksamaan entistä paremmasta äänenlaadusta.

Kun käyttäjä valitsi liittyvänsä Spotify Hi-Fi tuotteeseen, sai hän palkinnoksi pelkän virhesanoman, Spotify ei myöskään muuta nykyistä Premium tilausta eikä siis pyydettyä 5 dollaria laskuteta.

Häviötön äänenlaatu melko varmasti tulossa:

Onkin siis hyvin mahdollista että Spotify tulee parantamaan Premium jäsenille tarjottavan musiikin äänenlaatua huomattavasti, saattaa jopa olla niin ettei Spotify tule lopulta laskuttamaan siitä yhtään enempää kuin nykyisellään Premium käyttäjä maksaa, kenttätesti on varmasti kuitenkin antanut osviittaa siitä että käyttäjiä parempi äänenlaatu kiinnostaa jopa niin paljon että olisivat siitä valmiita maksamaan.

Päivitys: On selvinnyt että Spotify on lähettänyt tarjouksesta myöskin versioita jossa hinnaksi pyydetään 10 dollarin lisää ja jossa ei ole mainintaa vinyyleistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"