keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

WhatsApp tekstarisovellus nyt ilmainen myös iOS:lle

WhatsApp on hyvin suosittu pikaviestisovellus joka on saatavilla usealle eri mobiilialustalle on nyt tullut ilmaiseksi myös Applen mobiililaitteille.

WhatsApp julkaistiin ensimmäisenä Applen mobiililaitteille maksullisena sovelluksena, se tarjoaa muun muassa 0,99 sentin hintaan vuodessa tekstiviestejä ohjelman käyttäjien kesken.

Kun WhatsApp saapui Androidille, tuli se ilmaisena latauksena saataville ja sisälsi ilmaisen vuoden käyttöaikaa palveluun. Nyt WhatsApp on saatavilla Applen mobililaitteille samalla periaatteella. Ensimmäinen vuosi on siis ilmainen mutta seuraavista täytyy maksaa kuten ennenkin.

Jotta nykyiset iOS-käyttäjät eivät tuntisi itseään petetyksi, tarjoaa WhatsApp kaikille nykyisille jo maksaville iOS-käyttäjille ilmaisen pääsyn palveluun koko loppuelämänsä ajan, tai ainakin niin kauan kunnes WhatsApp on olemassa.

iOS-versioon on myös lisätty päivitys jolla tekstiviestihistorian ohjelman sisällä voi siirtää iCloudiin jossa ne ovat turvassa, viestit on helppo palauttaa esimerkiksi laitevaihdoksen yhteydessä.

Moni voikin ihmetellä (allekirjoittanut mukaan luettuna) mikä WhatsAppista tekee niin suositun ohjelman? Pikaviestit ovat olleet arkipäivää ja ilmaisia myös laitteiden sisäänrakennetuilla ohjelmilla niin kauan kuin älypuhelimia on ollut markkinoilla. Ainoastaan aidot SMS, eli tekstiviestit ovat maksaneet operaattorin hinnaston mukaisesti.

LÄHDE: WhatsApp blogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"