torstai 27. helmikuuta 2014

Lasol testaa tuulilasinpesunestettään, erikoisella tavalla

Manneken Pis, BrysselKaikki tietävät Brysselin kuuluisan pissapojan, Manneken Pissin mutta eivät ehkä ihan vielä sen Suomalaista vastinetta.

Kenelle ei olisi tuttua kun likainen lumi ja vesi sulaa auton katolta tuulilasiin ja samalla pissapoika on jäätynyt tukkoon. Lasolin tuulilasinpesuneste ei jäädy eikä tuki pissapoikaa, todisteita kerätään tällä hetkelläkin.

Berner, Lasolin omistaja lahjoitti Suomen yhdelle kylmimmälle paikkakunnalle, Naruskalle uuden nähtävyyden nimittäin pissapojan! Naruskan pissapoika pissii vaikka lämpötila kääntyisi reilusti pakkasen puolelle, kaaren komeudesta pitää huolen Lasolin tuulilasinpesuneste joka virtaa pissapojan läpi jatkuvalla syötöllä =)

Ainakin toistaiseksi pissaaminen on jatkunut tauotta mutta jos haluat itse seurata pissapojan elämää ja Lasolin testiä, se onnistuu nyt LIVESTRIIMISTÄ!, suuntaa siis selaimesi linkkiin ja hämmästy.

Lasolin pissapoika sen kuin jatkaa!...ja jatkaa.

(Huom. Litrasta Lasolia saat laimentamalla viisi litraa tehokasta tuulilasinpesunestettä, joka kestää -7° C. Laimentamattomana Lasol kestää jopa -60°)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"