torstai 26. kesäkuuta 2014

Suomalaiset pääsevät nauttimaan ensimmäisenä Lumia Cyan -päivityksestä

Nokia Lumia 925 pääsee pilotoimaan WP81:stä SuomessaMicrosoft on ilmoittanut että se alkaa levittämään Windows Phone 8.1 päivityksen sisältämän Lumia Cyan ohjelmistopäivitystä ensimmäiseksi Suomessa, useat saaneet päivityksensä jo viime yön aikana.

Tarkemmin kyseessä on Microsoft/Nokian keskisarjan Lumia 925 joka saa täällä erityisaseman, muut Lumiat ja muiden valmistajien Windows Phone 8 puhelimet saavat päivityksen myöhemmin kesän aikana.

On arveltu että päivitys tulisi kaikille saataville elokuun alussa.

Windows Phone 8.1

Windows Phone 8.1 ensimmäinen suuri päivitys Windows Phone 8 sarjassa, se tuo muun muassa mukanaan enemmän ruututilaa kotinäyttöön, päivitys muuttaa myös taustakuvioimattomat tiilet läpinäkyviksi ja tuo mahdollisuuden lisätä taustakuvan niiden alle.

Windows Phone on kärsinyt myös siitä että sillä ei ole omaa paikkaa ilmoituksille, tuleva päivitys tuo nyt ilmoituskeskuksen Windowsille.

Muita parannuksia on uudenlaisen näppäimistön tuominen Windows alustalle, nyt myös WP:ssä voi huitoa näppäimistön päällä sanoja.

Myöskin henkilökohtainen avustaja Cortana saapuu Windows Phoneen mutta sitä ei vielä Suomalaiset pääse täysin hyödyntämään sillä avustajan lokalisointi kestää, Microsoft panostaa Cortanaan hyvin paljon joten on hyvin mahdollista että neiti vielä Suomenkin oppii.

Teknisiä parannuksia ja muita korjauksia päivitys toki sisältää myös, muista uusista ominaisuuksista kannattaa lukea Microsoft Ääni blogissa jossa myös ilmoitettiin 925:den erityiskohtelu Suomessa.

LÄHDE: MPC

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"