torstai 23. lokakuuta 2014

Sponsoroitu video: Philips Ambilight TV

Philips ja sen Ambilight televisiot ovat tasokkaita tämän päivän älytelevisioita joiden erikoisuus on niin niiden käyttämä Android käyttöjärjestelmä kuin myös Ambilight tekniikka joka loistaa kirjaimellisesti television värimaailman sitä ympäröivään tilaan.

(c) 2014 Philips

Esimerkiksi Philips Ambilight 9000-sarjan televisiot tarjoavat mahtavan Ultra HD kuvanlaadun sekä Ambilight XL- värielämyksen. Tekniikan avulla pelien, elokuvien ja muun viihteen värimaailman saa loistamaan niin television taakse kuin myös sivuille sekä myös yläpuolelle niin että koko tila eläytyy täydellisesti television esittämään sisältöön.

Ambilight tekniikka on myös säädeltävissä. joten efektin tehoa ja merkitystä voi säätää enemmän omien tarpeiden mukaisiksi.

Philipsin patentoima Ambilight tekniikka on saatavilla 9000-sarjan lisäksi myös muun muassa osassa Philipsin televisioiden 5000-sarjan televisioita ja sitä ylemmissä sarjoissa.

Katso alla oleva video tekniikan esittelystä ja tutustu siihen tarkemmin klikkaamalla videota toistamiseen:

Philipsin älytelevisioalustana on Android:

Philipsin näyttävät televisiot eivät erotu massasta vain ambilightin ansiosta vaan myöskin käyttöjärjestelmänsä osalta. Nyt mobiilimaailmasta tutut sovellukset on saatavilla suoraan television ruudulle, ilman puhelinta sillä näissä älytelevisioissa alustana toimii Googlen Android käyttöjärjestelmä.

(c) 2014 Philips

Televisioista löytyy suora tuki Googlen Play Store -sovelluskaupalle josta voi hankkia niin pelit kuin hyötyohjelmatkin suoraan television ruudulle.

Android käyttöjärjestelmä löytyy vaihtelevasti Philips älytelevisioiden mallisarjoista.

*Tämä artikkeli on Philipsin sponsoroima*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"