perjantai 12. joulukuuta 2014

Google toi Lollipop teeman iOS:lle

Google on päivittänyt hakusovelluksensa iOS:lle, erikoisen päivityksestä tekee se että sovellus noudattaa melko tarkasti Android 5.0 mukana esiteltyä pelkistettyä Material Design teemaa.

Käyttökokemus tuo siis uudesta Androidista tuttuja elementtejä Applen mobiililaitteille.

Google iOS:lle:

Googlen hakusovellus on ollut melkoinen ratkaisu aikaisemminkin, se on yhdistelmä sovelluksen integroitua verkkoselainta ja hakutoimintoja, aluksi verkosta haetaan tietoa hakusanalla tai vaihtoehtoisesti omaa ääntä käyttäen, ohjelma listaa hakutulokset ja kun haluttua hakutulosta painaa, ei se avaudukaan esimerkiksi Safari -selaimeen vaan sivu aukeaa sovelluksen sisään, tästä voi kuitenkin helposti siirtää sivun joko Safariin tai jos Googlen Chrome -selain on asennettu niin siihen.

Google haussa edellisiä hakuja voi myös selata visuaalisesti näyttävällä tavalla joka on myös hyvin yksinkertainen ja nopea tapa kerätä tietoa monesta lähteestä.

Google Nyt!

Myöskin Google Nyt! on integroituna Google hakuun, toiminto sitä käyttäville löytyy Google painikkeen takaa.

Suomessa Google Now, tai Google Nyt palvelu on melko tynkä mutta toivottavasti siitä saataisin pian paremmin lokalisoitu versio, esimerkiksi uutiset ja urheilutilastot ovat rajoittuneet vain Yhdysvaltalaisiin lähteisiin.

Uuden version voi hakea Apple Appstoresta ilmaiseksi.

LÄHDE: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"