torstai 7. toukokuuta 2015

Oculus Rift myyntiin vasta ensi vuonna

Oculus Rift kehitysversioOculus joka on kehittänyt Oculus Rift -virtuaalilasit on ilmoittanut koska lasien kuluttajamyynti alkaa, ikävä kyllä virallisesti niitä nähdään vasta ensi vuonna markkinoilla.

Oculus Rift -lasit ovat saavuttaneet mielettömän hypen ympärilleen vaikka niitä ei vielä edes myydä virallisesti kuluttajamarkkinoilla. Uutinen saattaa siten yllättääkin monet.

Nykyisin myynnissä olevat Riftit eivät siis ole lopullisia versioita vaan niin sanottuja kehittäjäversioita joiden käyttäjien palautteen mukaan muovataan lopullinen myyntituote markkinoille.

Osa nykyisten kehitysversioiden käyttäjistä on odottanut jo uutta versiota kehitysversiosta mutta ilmeisesti sellaista ei enää erikseen julkaista, sovelluskehitysalusta tosin päivittyy ja on jaossa Oculuksen sivuilla ilmaiseksi.

Lopullisesta tuotteesta ei vielä ole annettu yksityiskohtia, esimerkiksi siitä kuinka se eroaa nykyisestä kehitysversiota.

Oculus ilmoittaa että tuotteen ennakkotilauksia otetaan vastaan tämän vuoden lopusta lähtien.

Tarkkoja päivämääriä ei ole siis vieläkään tiedossa kuten ei myöskään hintaa, kehittäjäversion hinta on tällä hetkellä 350 dollaria eli noin 306 euroa.

LÄHDE: Oculus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"