maanantai 24. elokuuta 2015

Huhut: iPad Pro lähellä julkaisua?

iPad Pro , iPad Air, iPad mini (c) MacRumorsMonet odottavat Applen iPadista kookkaampaa Pro mallia, itse asiassa sitä on odotettu markkinoille jo vuodesta 2013. Nyt Prosta on tihkunut jälleen uusia tietoja ja sen julkaisu saattaa olla hyvinkin lähellä.

Huhut tulevat tälläkin kertaa Applen komponenttivalmistajilta, kyseessä olisi 12,9 tuumakoolla varustettu tabletti ja näytön valmistaisi ainakin tähän versioon Sharp. komponenttivalmistajilta tihkuu joskus tietoja jotka perustuvat asiakkaan tilauskirjoihin ja tämäkin huhu on mahdollisesti juurikin näistä tiedoista saanut alkunsa.

Koska kyse on ns. Pro versiosta toivotaan siihen myös enempi liitäntäportteja ja huhuttu onkin että siinä olisi muutama USB 3.0 portti. Muistia siinä olisi 2GB ja prosessorina toimisi Applen oma A9.

Vuonna 2013 arveltiin että Apple toisi Pro iPadiinsa kevyen version OS X käyttöjärjestelmästä mutta sellaista tuskin tullaan ainakaan tässä mallissa näkemään, siinä olisi edelleen iOS käyttöjärjestelmä versiota 9 joka julkaistaan syyskuussa myös muille Applen mobiililaitteille.

Uusi tabletti saatetaan esitellä jo syyskuussa ja sen nimeksi olisi tulossa iPad Air Plus.

Vaikka Apple olisikin tilannut liudan 12,9 tuumaisia näyttöjä Sharpilta, ei se välttämättä tarkoita että yhtiö olisi tuomassa markkinoille, tai ainakaan yleisille markkinoille suurempia pädejä. Teknologiayritykset testaavat ja kokeilevat myös itse ja kyse voi olla juurikin testikappaleista, ties mihin käyttötarkoitukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"