keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Firefoxista virallinen 64-bittinen versio Windowsille

Firefoxista virallinen 64-bittinen versio Windowsille

Mozilla julkaisi tänään uuden 43.0 version Firefoxista. Uutta perinteisten korjausten lisäksi on se että selain julkaistiin Windowsille ensimmäistä kertaa 64-bittisenä.

Ennen kuin juhlat voivat alkaa, on hyvä muistaa että myös Firefoxin kohdalla laajennusten kanssa tulee ongelmia 64-bittisen version kanssa, mikäli laajennus on 32-bittinen, ei se toimi välttämättä suoraan kyseisen selaimen kanssa.

Firefox 43.0 käännetään edelleen 32-bittisenä ja se tarjotaan myös selaimen lataussivulla oletusasennuksena, 64-bittinen versio täytyy kaivaa Firefoxin lataussivun Muut kielet ja järjestelmät -linkin kautta.

Selaimen automaattinen päivitystoiminto ei myöskään päivitä nykyistä 32-bittistä asennusta 64-bittiseksi vaan päivittää selaimen edelleen 32-bittisellä versiolla, mikäli kuitenkin 64-bittinen versio käydään lataamassa ja asentamassa, asentuu tämä 32-bittisen version päälle.

64-bittisyys tuo selaimeen suorituskykyä varsinkin Javascriptin ajossa. Uudessa versiossa on myös parannettu yksityistilan seurantakoodien tunnistamista tuomalla siihen lisää tunnisteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"