tiistai 15. joulukuuta 2015

Microsoft antaa pitää 15 gigan lisätilan, jos liityt OneDriven Preview -ohjelmaan

Microsoft antaa pitää 15 gigan lisätilan, jos liityt OneDriven Preview -ohjelmaanMicrosoft rajoitti todella rankasti pilvipalvelu OneDriven käyttäjien tallennustilaa kun selvisi että sitä on käytetty "väärin". Microsoft tarjoaa nyt tallennustilan takaisin porkkanana liittymiselle testausohjelmaan.

Microsoft päätti marraskuussa laskea ilmaisen 15 Gt tallennustilan 5 gigatavuun, tämä aiheutti luonnollisesti mielipahaa käyttäjien keskuudessa, jopa niin että sen eteen tehtiin 72 000 käyttäjän allekirjoittama vetoomus jossa toivottiin Microsoftin pyörtävän päätöksen jonka vuoksi miljoonat käyttäjät joutuisivat mahdollisesti miettimään uusiksi tallennusratkaisunsa kuvien ja videoiden kohdalla.

Microsoft ymmärsi että saavat käyttäjistä hyviä koekaniineja pilvipalvelulleen ja tarjoavat nyt samat tallennusominaisuudet kaikille nykyisille käyttäjille kuin heillä on ennen rajoituksia ollutkin, vain sillä erotuksella että käyttäjän tarvitsee liittyä OneDriven Preview -ohjelman käyttäjäksi joka antaa Microsoftille enemmän oikeuksia hallita sitä.

Microsoftin OneDrive toiminnoista vastaava Douglas Pearce, ilmoitti että nykyiset käyttäjät saavat pitää tallennustilan sekä myöskin erillisen 15 Gt kamerarullabonuksen, jonka he saivat kun aloittivat tallentamaan kuviaan ja videoitaan mobiililaitteista automaattisesti palveluun.

Mikäli OneDriven testaus kiinnostaa ja mahdollisuus antaa Microsoftille enemmän oikeuksia niin OneDrive Previewiin voi käydä rekisteröitymässä seuraavasta linkistä: https://preview.onedrive.com/bonus/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"