tiistai 15. joulukuuta 2015

Tuoko Samsung muistikorttipaikan takaisin?

Tuoko Samsung muistikorttipaikan takaisin? (kuvassa S6 Edge+)
Viimeisimmät huhut tulevan Samsung Galaxy S7 puhelimen ympärillä sen kuin kiihtyvät.

Samsung on itse edelleen hyvin vaitonainen sen tulevista, vielä kehitteilläkin olevista puhelinmalleista joten tämäkin uutinen perustuu huhupuheisiin joita ei olla vahvistettu millään tavoin.

Joka tapauksessa Wall Street Journalin lähteiden mukaan Samsung olisi tuomassa sen tulevaan lippulaivapuhelimeen muistikortinlukijan. Useat käyttäjät ovat valitelleet että varsinkin S6 -sarjan puhelimien edullisimmista versioista loppuu äkkiä tallennustila kesken, eikä sitä voi laajentaa muistikortilla kuten aikaisemmissa malleissa.

Samsung on saattanut nyt kuulla asiakkaidensa tarpeita ja vastaa niihin tuomalla halutun ominaisuuden takaisin, lukijaa ei kuitenkaan oltaisi näkemässä Edge -sarjan puhelimessa vaan ainoastaan malleissa jotka noudattavat perinteisempää muotoa.

Ristiriitaisuuksia:

Aikaisemmin Samsungin tulevasta lippulaivasta kiersi myös sellainen huhu ettei siitä nähdä kuin kurvikas Edge malli, joka on ristiriidassa tämän huhun kanssa.

Spekulaatioita ja huhuja tullaan kuulemaan vielä useita ennen kuin Samsung uutukaisen tulee julkaisemaan, ne ovat kuitenkin varsin mielenkiintoista ja joskus jopa hauskaa luettavaa.

LÄHDE: Business Insider

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"