perjantai 4. marraskuuta 2016

Operaattorit estävät Galaxy Note7 puhelimen käytön verkoissaan

Operaattorit estävät Galaxy Note7 puhelimen käytön verkoissaanUudessa-Seelannissa operaattorit rajoittavat Samsung Galaxy Note7 -puhelimen käyttöä verkoissaan. Rajoitukset estävät puhelimen rekisteröinnin operaattoreiden verkkoon.

Samsung on päätynyt tekemään näin yhdessä operaattoreiden kanssa turvallisuussyistä, maassa on tällä hetkellä noin pari sataa puhelinta joita ei ole vielä palautettu Samsungille ja yhtiö toivoo ihmisten olevan halukkaampia luovuttamaan laite mikäli sillä ei voi enää tehdä mitään muualla kuin WLAN-verkossa.

Aikaisemmin Samsung julkaisi vielä viimeisen softapäivityksen Note7 puhelimille joka rajoittaa akun lataamista yli 60 prosenttiin sen kapasiteetista.

Koska puhelinta ei voi jatkossa (18.11.2016) enää rekisteröidä matkapuhelinverkkoihin, jäävät puhelimet tuolloin myös verkkopalveluiden ulkopuolelle, näin siis Samsung Galaxy Note7 puhelimilla ei pysty soittamaan tai vastaanottamaan puheluita,  lähettämään tekstiviestejä eikä päästä hyödyntämään mobiiliverkkojen datapalveluita (2G,3G,4G).

Voi olla ettei puhelimella pysty jatkossa myöskään soittamaan hätänumeroon.

Maailmalla on vielä useita tuhansia laitteita joita Samsung ei ole saanut takaisin, voikin olla että Samsung yrittää saada samankaltaisen sopimuksen solmittua myös muiden maiden operaattoreiden kanssa. On kuitenkin hyvin todennäköistä ettei operaattoriblokki onnistu joka maassa lakiteknisistä syistä.

LÄHDE: Mobiili.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"