tiistai 18. toukokuuta 2010

Microsoft Office Pro Plus 2010 kokeiluversio ladattavissa

office2010trial Microsoft on julkaissut sen uudesta toimistosovelluksesta Officesta 60-päivän kokeiluversion (trial).

Microsoftin uudessa Officessa on näkyvimpinä uudistuksina ulkoasu muutokset ja jo Office 2007 varhaisversioissa mukana ollut kokeellinen uusittu File/Tiedosto valikko joka peittää avoinna olevan työn ja ottaa käyttöön koko ohjelman pinta-alan tarjoten sitä myöden enemmän mahdollisuuksia tallentaa metadataa helposti ja nopeasti tiedostoihin.

Outlook on saanut myös kokonaan uuden Ribbon-tuen ja ohjelmistot ovat nopeutuneet ja keveytyneet huomattavasti aikaisempiin verrattuna.

Officen saa nyt myös kokonaan 64-bittiseen ohjelmakoodiin perustuvana versiona josta varsinkin suuria tietomassoja käsittelevät hyötyvät huomattavasti, nyt mm. Excel taulukoiden ja Access tietokantojen hallinta ja ylläpito kevenee huomattavasti uuden 64-bittisen koodin myötä.

Kokeiluversio on ladattavissa sekä 32 että 64-bittisenä, kielivaihtoehdoista ei löydy toistaiseksi vielä Suomenkieltä mutta Ruotsiksi että Englanniksi tuotteen saa, myös monia muita kieliä on valittavana.

Lisätietoja sekä tarkemmat uudistukset löydät Microsoftin Yhdysvaltalaiselta Office –sivustolta.

Kokeiluversion voi hakea Microsoftin TechNet Evaluation Centeristä.

1 kommentti:

  1. http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee624357.aspx#section4 löytyy vinkki jolla trial aikaa voi pidentää, suosittelen kuitenkin että virallinen 60päivän trial käytetään ensiksi lähes loppuun jotta ajan voi maksimoida :)

    VastaaPoista

"be excellent to each other"