perjantai 3. syyskuuta 2010

Spotify tuo musiikkinsa Sonos järjestelmään

sonos spotify

Ruotsalainen musiikkipalvelu Spotify ja Yhdysvaltalainen äänijärjestelmiä tuottava Sonos käynnistävät yhteistyön joka mahdollistaa Spotifyn musiikkikirjaston tuomisen Sonos huoneisto -äänijärjestelmään.

Spotifyssä halutaan että musiikki seuraisi kuuntelijoitaan sinne missä he ovat, nyt aloitetulla yhteistyöllä Spotify musiikki soi Sonos järjestelmässä siellä missä olet, myös kotonasi.

Toistaiseksi Spotify näkyy vain Sonoksen iPhone hallintaohjelmassa eikä allekirjoittanut ikävä kyllä pääse testaman näkyykö Spotify myös Sonoksen omassa hallintaliittymässä tai muissa hallintaliittymissä joita on saatavilla Winodwsille että Macille.

iPhone hallintaliittymästä voi kätevästi selata Spotifyn soittolistoja, säätää äänenvoimakkuutta ja tietenkin määritellä missä huoneessa Spotify kulloinkin soi.

Sonos ilmoitti kiinnostuksestaan Spotifyyn jo viime vuonna joten yhteistyö ei täysin yllätyksenä Sonoksen käyttäjille tullut, lähinnä vain hurjasti odotettuna lisänä.

Spotify Sonos vaatii toimiakseen Spotifyn Premium –eli kuukausimaksullisen Spotify palvelun, eikä se siis toimi mainosrahoitteisissa käyttäjätunnuksissa.

Spotifyn esittelyvideo palvelusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"