sunnuntai 21. marraskuuta 2010

TiVo tulee Pohjoismaihin

TiVo_logo_2010_RGB_thumbNorjalainen Canal Digital on tehnyt julkaisusopimuksen Yhdysvaltalaisen TV-tallennuspalveluita tuottavan TiVon kanssa.

Sopimus kattaa lehdistötiedotteen mukaan neljä eri maata jossa Canal Digital toimittaa satelliittitelevisiotaan, maat ovat Suomi, Ruotsi Norja sekä Tanska.

Lehdistötiedotteesta ei selviä missä vaiheessa TiVo lanseerataan mutta toimitusjohtaja Christian Albech mainitsee siinä ainakin sen että sopimus kattaa sateliittiasiakaille edistyksellisimmän digiboksin joten mahdollisesti uudet boksit ovat tulossa niin uusille kuin vanhoille asiakkaille.

Mikä TiVo?

TiVo tunnetaan monipuolisista TV-tallennuspalveluista, tallenteita pystyy käsittelemään yksinkertaisen ja helpon käyttöliittymän avulla, huomattavasti normaaleita tallentavia digibokseja paremmin, myöskin internet sisältöä on tuotavissa boksiin helposti ja Yhdysvalloissa TiVon merkitys esimerkiksi podcastien sekä urheilulähetysten tilaamisessa on suuri.

Leike Canal Digitalin lehdistötiedotteesta jossa kerrotaan TiVon mahdollisuuksista:

“Katsojat voivat helposti navigoida tavallisen TV-sisällön ja netin kautta jaellun sisällön välillä. TiVon avulla katsojien on mahdollista sekä löytää että tallentaa heitä kiinnostavia ohjelmia nimikkeen, näyttelijän, ohjaajan, kategorian tai hakusanan mukaan. TiVon ratkaisu sisältää myös sarjan toimintoja sisällön jakamiseen kotiverkossa.”

1 kommentti:

  1. aika pirun hienoa jos tivon saa myös vanhat asiakkaat :)

    VastaaPoista

"be excellent to each other"