keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Unboxing: Sandberg Solar Powerbank 2000 mAh

Sandberg lähetti jälleen meille mielenkiintoisen tuotteen testiin, nimittäin varavirtalähteen esimerkiksi puhelimelle tai miksei myöskin tabletille.

Kyseessä on varsinkin Aasiassa paljon käytössä oleva varavirtalähde, Suomessa idea ei ole saanut tuulta purjeisiinsa ja matkapuhelimen tarjoama akkuvirta on täällä normi.

Solar Powerbank 2000 mAh kertoo nimensä mukaisesti virtamäärän jota akkuun voi maksimissaan ladata, se ei ylitä kaikkein suurimpia akkukapasiteetteja joita nykyajan puhelimista löytyy mutta se tarjoaa hyvin varavirtaa kun puhelin on pakko saada käyttöön nopeasti akun loputtua.

Kooltaan laite on hyvin pieni ja se muistuttaakin pientä puhelinta, koska kyseessä on Solar Power, niin laitteen päältä löytyy myös aurinkokennopaneeli jolla virtaa voi syöttää akkuun auringon valolla. Auringonvalo ei tietenkään ole ainut tapa ladata, vaan toki latauksen voi suorittaa perinteisemmin, USB-virtalähdettä käyttäen.

Varavirtalähteestä virran saa siirrettyä miniUSB-kaapelilla, joten se sopii siltä osin suurimpaan osaan markkinoilla oleviin mobiililaitteisiin suoraan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"