torstai 26. toukokuuta 2011

Duke Nukem Forever on valmistunut

dnf_gold_smOdotettu ja vuosia myöhässä ollut peliprojekti nimeltä Duke Nukem Forever, on saatu vihdoin valmiiksi ja myyntikopioiden teko on aloitettu.

Duke Nukem Forever on ollut pelimaailman ehkä yksi odotetuimmista jatko-osista, suosittuun 90-luvun räiskintäpeliin Duke Nukem 3D;hen pohjautuva jatko-osa on joutunut 15 vuoden kehitysvaiheessaan monenlaiseen liemeen, kehittäjätiimi on vaihtunut useampaan kertaan, pelimoottori on vaihtunut kesken ohjelmoinnin, pelin koko koodi on aloitettu alusta ties kuinka monta kertaa, rahoitus on evätty ja projektia on elvytelty itsenäisin projektein useampaan kertaan.

Nyt kuitenkin peli on vihdoin saatu valmiiksi, kertoo pelin julkaisija 2K Games, pelin koodaamisesta saa kiitoksen pelitalo Gearbox Software, alun alkaen Duke Nukem pelisarjan aloitti 3D Realms.

Pelin odotetaan saapuvaan myyntiin kesäkuun aikana ja se julkaistaan Windows PC;n lisäksi Xbox 360 sekä Playstation 3 konsoleille.

LÄHDE: Gearboxity.com

1 kommentti:

  1. IHA PARAS PELI! Kaikki mitä tästä plistä sanotaan, esim paskat graffat, on ihan bullshittia! Tää täyttää kaiken mitä Duke Nukem 3D:ssä ei ollu.

    VastaaPoista

"be excellent to each other"