perjantai 8. heinäkuuta 2011

H-Town palvelut murrettu

Lehtikustantamo wowlehtiH-Town Oy, joka julkaisee suosittuja Pelaaja, Wow sekä Anime -lehteä on murrettu, tietomurto havaittiin keskiviikkona.

Tietomurron takana olevat tahot saivat käsiinsä käyttäjätunnuksia sekä salasanoja. Luottokorttitietoja ei murtautujien haaviin päässyt.

H-Townin ylläpitämät lehtisivustot on ajettu tietomurron vuoksi alas ja yhtiö suosittelee vaihtamaan asiakkaidensa salasanoja niihin palveluihin joissa käyttäjät ovat käyttäneet samaa salasanaa kuin H-Townin palveluissa.

H-Town tekee asiasta rikosilmoituksen.

Tässä yhtiön tiedote joka on tuotu Pelaajalehden alas ajetun verkkosivun paikalle:

TIEDOTE

Helsinki, 7. heinäkuuta 2011. H-Town Oy:n palvelimella on havaittu tietomurto, jonka johdosta sivustomme, muun muassa Pelaajalehti.com, Animelehti.fi sekä Wowlehti.fi, on ajettu toistaiseksi alas.

Murron laajuutta selvitellään parhaillaan. H-Townin tuottamien lehtien (Pelaaja, Anime, WoW-lehti) tilaaja- ja asiakastiedot ovat turvassa.

Jos käytät samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa muissa kuin H-Townin verkkopalveluissa, suosittelemme varatoimenpiteenä vaihtamaan salasananne välittömästi. Kaiken varalta olisi suotavaa myös vaihtaa H-Townin sivustoilla käytetyt salasanat palveluiden tullessa takaisin linjoille.

Pahoittelemme tapauksesta aiheutunutta häiriötä. Pyrimme saamaan palvelut takaisin linjoille mahdollisimman pian. Odotellessa peliuutisointia voi seurata Pelaajan Facebook-profiilissa, Peliplaneetta.net- ja Konsolifin.net-sivustoilla.

Pyrimme päivittämään tilannetta lukijoillemme Pelaajan Facebook-sivuilla osoitteessa facebook.com/pelaaja.

Lisätietoja:

Antti Peltomäki
Sales and Marketing Director, H-Town Oy
 antti.peltomaki@h-town.fi

LÄHDE: IT Viikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"