maanantai 20. helmikuuta 2012

Apple päivittää OS X käyttöjärjestelmänsä

Apple julkaisee tänä vuonna uuden version sen OS X käyttöjärjestelmästä, OS X Mountain Lion tuo uudistuksia varsinkin iOS ja Mac laitteistojen parempaan yhteistoimintaan.

Ei ole mikään yllätys että Apple haluaa saada sen mobiilikäyttöjärjestelmän käyttäjät innostumaan myös yhtiön tietokoneista ja ennen kaikkea pitämään nykyiset käyttäjät edelleen valitsemallaan tiellä, yhtiö tuo uuden käyttöjärjestelmän mukana liudan toimintoja jotka on eritoten tehty kosiskelemaan nykyisiä iOS-laitteiden käyttäjiä.

Kun ihmiset ovat oppineet käyttämään iOS-laitteita ja sovelluksia, halutaan samankaltainen järjestelmä myös työpöydälle uskoo Apple, OS X Lioniin tuotiin iOS;sta tuttu sovellusvalikoimaruutu työpöydälle.

Mountain Lioniin taas vuorostaan tuodaan iOS 5 versiosta tuttu ilmoituskeskus joka kerää kaikki järjestelmän näyttämät tiedotteet, esimerkiksi uudesta sähköpostista tai Twitter viestistä yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi.

iCloud yhteensopivuutta laajennetaan niin että muistutukset sekä muut vastaavat tiedotteet voidaan jakaa sen kautta iOS-laitteeseen, laajennus toimii myös toisin päin.

Uuden käyttöjärjestelmän myötä myös työpöydältä voidaan lähettää suoraa kuvaa (näytön peilaus) Apple TV laitteeseen joka taas näyttää kuvan televisiolla tai vaikkapa tykiltä ulos.

LÄHDE: Tietokone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"