torstai 26. heinäkuuta 2012

Foursquare laajentaa mainosbisnestään

Suosittu paikkatietopalvelu Foursquare on aloittanut laajemmat mainoskokeilut, yhtiö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden mainostaa “mahdollisille” asiakkaille.

Foursquare on myös Suomessa saamassa jalansijaa yrityksissä, esimerkiksi kahvia ja päivällistä voi saada myös täällä palvelukohtaisella alennuksella.

Nyt yhtiöt voivat laajentaa näkyvyyttään Foursquaressa myös käyttäjille joiden ystävät ovat kanta-asiakkaita jossakin yrityksessä tai mikäli käyttäjä käy paljon samankaltaisessa kaupassa tai kahvilassa voi tarjouksia saada myös kilpailijalta.

Mainokset eivät hyökkää silmille tai piippaile puhelimessa, ne ovat näkyvillä “Explore” -välilehdellä, sieltä näkee missä ystävät ovat käyneet usein ja mitä paikkoja lähistöltä löytyy.

Foursquare on kuitenkin laajentamassa mainostuskampanjoita yhä ärsyttävämpään suuntaan, kohta yritykset voivat hankkia palvelulta maksettuja päivityksiä jotka näkyvät ystävävirran väleissä.

Yhtiö ei kuitenkaan vielä kerro kuinka mainokset tarkasti ottaen vaikuttavat käyttökokemukseen, sen aika näyttää.

Uusi mainostusmuoto tulee saataville tulevien kuukausien aikana ja osa mainostajista pääsee pilotoimaan toimintoa jo aikaisemmin.

LÄHDE: Mashable

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"