torstai 20. syyskuuta 2012

Microsoft julkaisi Fix it–päivityksen selaimeensa

Tällä viikolla esiin tullut tietoturva-aukko Internet Explorer -selaimissa on saanut valmistajaltaan päivityksen, tosin päivitys ei edelleenkään ole täydellinen vaan eräänlainen purkkaviritys. Yhtiö julkaisee lopullisen päivityksen huomenna perjantaina 21.9. Windows Update palvelun kautta.

Microsoft tarjoaa nyt selaimensa käyttäjille niin sanotun Fix it päivityksen joka täytyy ladata itse ja asentaa järjestelmään, Fix it päivitykset ovat nopeita purkkavirityksiä jolla korjataan Microsoftin sovelluksia pikaisesti ja niitä ei yleensä suositella sellaisenaan ajettavaksi.

Nykyinen Fix it joka estää tietoturva-aukon käytön ladataan Microsoftin verkkosivulta, sivustolla on kuitenkin kaksi erillistä pakettia joista ensimmäinen asettaa korjauksen päälle ja toinen poistaa tai lakkauttaa korjauksen ja jolla aukon saa halutessaan käyttöön(?). Nykyinen Fix it-paketti toimii ainoastaan 32-bittisen Internet Explorer selaimen kanssa.

Suurimmalle osalle käyttäjistä yhtiö kuitenkin suosittelee odottamaan yhtiön virallista päivitystä joka julkaistaan 21.9. automaattisen päivitystoiminnon kautta (Windows/Microsoft Update).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"