tiistai 11. joulukuuta 2012

“Pikku-veli” Lumia ennakkomyyntiin

Uuden Nokia Lumia 820-älypuhelimen ennakkomyynti Suomessa alkaa tänään keskiyöllä ja laitteet saapuvat kauppoihin 10. tammikuuta.

Carl Zeiss -linssitekniikalla varustettu 8-megapikselin kamera lumoavine toimintoineen, huippukirkas 4.3:n tuuman AMOLED ClearBlack -näyttö, Microsoft Office ja Outlook, liikkumista ja uusien paikkojen löytämistä helpottavat palvelut, kuten Nokia Navigointi ja Nokia City Opas, sekä Nokia Musiikki ja laaja valikoima musiikin kuunteluun sopivia lisälaitteita pitävät Lumia 820:n mukana niin työssä kuin vapaa-aikana.

Täysin LTE-valmiin Lumia 820:n käytettävyys lisääntyy entisestään vaihdettavan kuoren ansiosta. Vaihdettavilla värikuorilla voi laitteen ulkonäön muuttaa käden käänteessä, ja latauskuoren avulla onnistuu myös Nokia Lumia 920:sta tuttu langaton lataus. Lumia 820:een on saatavilla myös kovempaa käyttöä kestävä suojakuori.

Nokia Lumia 820 tarjoaa myös kaikki Windows Phone 8 -alustan ominaisuudet, mm. paljon kiitellyn Lasten nurkkauksen ja muunneltavat tapahtumaruudut aloitusnäytössä.

Lumia 820 on Suomessa saatavilla keltaisena, punaisena, valkoisena ja mustana. Laitteen suositushinta on 505 euroa.

Alla Lumia 820 esittelyvideo:

LÄHDE: Nokian lehdistötiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"