tiistai 5. maaliskuuta 2013

Ongi puhelimellasi, Onnen onki palkitsee

Onnen onki on hauska Raha-automaattiyhdistyksen eli RAY;n julkaisema pelisovellus puhelimeen, sen avulla voi onkia tai tarkemminkin pilkkiä puhelimen avulla rahanarvoisia palkintoja, missä ja milloin tahansa.

Merestä on tarkoituksena nostaa erilaisia kalakortteja, kortit ovat tuttuja pelikortteja ja kortteja kerätään käsiksi, käsien avulla on mahdollista voittaa palkintoja.

Onnen onkea pääsee pelaamaan heti kun suuntaa puhelimensa verkkoselaimen onnenonki.fi –osoitteeseen, kirjaudu Facebook tunnuksellasi sisään ja pääset peliin sisään.

Hauska Onnen ongen mainosvideo:

Jotta pilkkiminen ei kävisi turhan tylsäksi, pelaajalle annetaan edistymisen mukaan lisäviehiä joiden avulla voi saada arvokkaampia saaliita. Peli tukee myös jännällä tavalla GPS paikannusta, paikalla on väliä jossa onkii, sillä esimerkiksi sadan metrin pässä voi olla aivan toisenlaiset apajat, joten peli muuttuu aina sen mukaan missä päin liikkuu. alla hieman pelikuvia:

      

      

Rahanarvoisia palkintoja ovat muun muassa Makuunin katselukortteja, Spotify Premium käyttöaikaa ja Samsungin Galaxy S3 ja Applen iPhone 5 –älypuhelimia, pääpalkintona kaikista on 3 000 euron arvoinen matkalahjakortti. Jotta pelin arvontoihin voi osallistua tarvitsee Ray Pelitilin ja vähintään 18 vuoden ikää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"