tiistai 11. kesäkuuta 2013

Asus Padfone Infinity – Tabletti ei vaan puhelin, puhtab?

infinityAsus on päivittänyt jälleen sen erikoisen yhdistelmälaitteen Asus Padfonen, Padfone 2 menestyi kansainvälisillä markkinoilla erinomaisesti vaikka yhdistelmää ihmeteltiin joka paikassa jossa se oli näytillä.

Uusi Padfone Infinity tuo uuden näyttävän ulkoisen muodon laitteelle parantaa luonnollisesti sen laitetason tehoja, uusi Infinity tarjoaa 5” näytöllä olevan puhelimen sekä 10.1” Full HD LTE tabletin joka luonnollisesti pyörii Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmällä.

Puhelin yhdistetään ensimmäisen mallin mukaisesti tablettiin jolloin tablettiosa herää henkiin, kuitenkin tällä yhdistelmällä akun luvataan kestävän jopa 19 tuntia. Puhelimessa akku on 2400 mA.

infinity2

Puhelinosuuden takakameralla ottaa 13MP kuvia ja sitä hyödynnetään myös kun puhelin on kiinni tabletissa, itse tabletissa on edessä 1MP kamera joka soveltuu videopuheluihin ja nopeisiin profiilikuviin.

Videota laite kuvaa täyden teräväpiirron tarkkuudella ja 30 ruutusekunnin nopeudella, vaihtoehtoisesti 720p tarkkuudella ja 60 ruutusekunnin nopeudella, 60 fps nopeus eroaa selkeästi edukseen 30 fps videoon verrattuna. ja mikä hauskinta Padfonen kamerasovelluksella voi tehdä myös GIF-animaatioita.

Tehoista vastaa Qualcommin Snapdragon 600 neliydinprosessori joka sykkii 1,7GHz taajuudella, grafiikasta vastaa Adreno 320 GPU. Nykyisin useassa älypuhelimessa sekä tabletissa on vain 1 gigan keskusmuisti joka näkyykin aika-ajoin käytön hitautena. Asus on laittanut Padfoneen kaksi gigatavua keskusmuistia joten tällä yhdistelmällä ei pitäisi rajojen tulla ihan heti vastaan.

Laite tulee kahtena eri versiona joiden erona on sisäinen tallennusmuisti, versiot ovat 32GB sekä 64GB, mukaan tulee vielä kahden vuoden ilmainen sopimus Asuksen Webstorage pilvipalveluun joka tarjoaa 50GB tallennustilan.

Ja jotta laite olisi viimeisimmän päälle tätä päivää, tukee se myös natiivisti 4G-LTE verkkoja.

Padfone Infinity tulee myös ainakin kahtena eri värivaihtoehtona:

 

Alla hauska video jossa esitellään puhelimen taianomaisia toimintoja (huom!. laite ei ole ihan näin taianomainen kuitenkaan, vielä?!?):

Asus Padfone Infinity on saatavilla heti ja muistista riippuen hinnat ovat 850 (32GB) – 950 (64GB) euron tietämillä verojen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"