maanantai 5. elokuuta 2013

Netflix päivittyy: Tili mahdollista jakaa profiileilla

Videopalvelu Netflix päivittää tilejä niin että tiliin voi tehdä profiileja ja sitä kautta jakaa se helpommin perheen jäsenten tai ryhmien kesken.

Profiilit ovat olleet kaivattu ominaisuus sillä verkkopalvelu suosittelee videoita sen mukaan kuinka niitä katsotaan, esimerkiksi lapsi perheiden vanhemmat jäsenet eivät ehkä pidä siitä että suositukset täyttyvät lasten elokuvilla ja taas lapset tuskin pitävät siitä että suositukset täyttyvät sota- ja kauhu leffoista.

Nyt profiilien avulla suositukset voidaan yksilöidä paremmin ja yllä mainitusta ongelmasta päästään eroon. Profiilit voi myös yhdistää Facebook käyttäjätileihin ja näytettävät elokuvat näkyvät siitä lähtien ainoastaan profiilin käyttäjän Facebook sivulla.

Profiiliin luontihetkellä voi myös valita mitä sisältöä se Netflixistä näyttää, kuten lapsille on helppo valita ikäryhmälle sopivaa sisältöä, muut elokuvat tai TV-ohjelmat eivät tuolloin profiilille näy.

Profiileja koskee kuitenkin käyttäjätilin rajoitukset, esimerkiksi vaikka omistaakin enemmän kuin kaksi profiilia, voi tiliä käyttää samanaikaisesti vain kahdessa eri laitteessa.

Profiilit ovat tulossa palveluun vaiheittain seuraavien viikkojen kuluessa.

Alla olevassa videossa Netflix esittelee uutta ominaisuutta:

© 2013 Netflix

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"