maanantai 30. syyskuuta 2013

Samsungin ChatOn pikaviestisovellus saavuttanut satamiljoonaa käyttäjää

Samsungin puhelimista valmiiksi löytyvä ChatOn pikaviestisovellus on saavuttanut maailmanlaajuisesti merkittävän käyttäjäkannan, se sai juuri täyteen satamiljoonaa yksittäistä rekisteröintiä eli käyttäjää palveluunsa.

Ohjelma on saavuttanut pikkuhiljaa menestystä maailmalla eikä luonnollisestikaan vähiten siitä syystä että se on maailman eniten myydyimmissä älypuhelimissa valmiiksi asennettuna. ChatOnin saa Androidin lisäksi ladattua myös Applen iOS-laitteisiin sekä Samsungin omalle Bada -käyttöjärjestelmään.

Samsung on ilmoittanut että palvelun käyttö on kasvanut tasaisesti Intiassa sekä Yhdysvalloissa mutta Euroopassa ja lähi-idässä kasvu on ollut maltillisempaa, tosin Samsung väittää että ChatOn olisi Ranskassa käytetyin viestintäsovellus.

ChatON palvelu ja ohjelma julkaistiin vuonna 2011 ja se on nykyisin saatavilla 237 eri maassa, ohjelma on myös käännetty 63 eri kielelle mukaan luettuna Suomi. Se kilpailee suoraan muiden tekstiviestipalveluita tarjoavien palveluiden kanssa kuten WhatsAppin joka johtaa kisaa yhteensä yli 300 miljoonalla käyttäjällään 250 maassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"