keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Twitter mahdollistaa yksityisviestien vastaanottamisen muiltakin kuin seuratuilta

Maailman suosituin mikroblogipalvelu Twitter avaa mahdollisuuden vastaanottaa yksityisviestejä myös niiltä twitter-tileiltä joita ei itse seuraa.

Monelle voi tulla yllätyksenä se että viestejä ei ole voinut vastaanottaa yksityisesti seuraamattomilta tileiltä mutta nyt Twitter on kaikessa hiljaisuudessa tuonut toiminnon käytettäväksi, tosin käyttäjän tarvitsee käydä ruksimassa asetuksissa kohta “vastaanota yksityisviestejä kaikilta käyttäjiltä” jotta vastaanotto onnistuu.

Viestitys ei edelleenkään ole täysin vapaata vaan yksityisviestin lähettäjän on seurattava henkilöä jolle viestin lähettää, vastaanottajan ei vain enää tarvitse seurata lähettäjää takaisin jotta voisi saada häneltä viestin.

Mainontaan liittyvät syyt uuden toiminnon takana:

Twitter aloitti mainoskampanjoiden ja oman mainosverkoston tukemisen jokunen aika sitten joten toiminnon epäillään olevan mainostajien toive jotta he saisivat paremmin palautetta kohdeyleisöltään.

Myöhemmin tulossa kaikille:

Uusi toiminto tulee lähiaikoina käytettäväksi kaikille asteittain, joten mikäli asetuksissa ei vielä kuvailtua kohtaa ole ruksattavana tulee se sinne myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"