tiistai 8. joulukuuta 2015

Vinkki: Ärsyttääkö jokin omistamasi peli Steamissa? Nyt voit poistaa sen lopullisesti

Vinkki: Ärsyttääkö jokin omistamasi peli Steamissa? Nyt voit poistaa sen lopullisestiAikaisemmin on ollut mahdotonta poistaa peli omasta Steam pelikokoelmastasi, nyt se on tullut mahdolliseksi.

Aivan yksinkertaista pelin poistaminen ei edelleenkään kuitenkaan ole, käyttäjän tarvitsee tehdä poisto erillisen tukityökalun kautta mutta jos jokin peli todellakin todellakin ärsyttää, voi sen nyt poistaa tililtä kokonaan.

Monille kelpaa se että pelin yksinkertaisesti piilottaa kokoelmastaan kokoelman pelikohtaisesta asetusikkunasta käsin mutta tämä on ilmeisesti asennuskohtaista ja peli pompahtaa uudelleen esiin toisessa Steam asennuksessa.

Pelin poistaminen onnistuu seuraavasti:

Valitse Steamista peli jonka haluat poistaa, pelisivun oikeassa sivussa on listattu linkkejä, valitse sieltä kohta Tuki.

Nyt Steam avaa pelikohtaisen tukisivuston jossa kysytään "Millainen ongelmasi on?" Valitse tästä alin (jota ei vielä ole Suomennettu) vaihtoehto: "I want permanently remove this game from my account"

Tukisivu kysyy vielä vahvistuksen (tätäkään sivua ei vielä ole Suomennettu), valitse "Ok, remove the listed games from my account permanently"

Nyt peli poistuu kokoelmasta eikä se näy enää ostamissasi peleissä.

Huom, Mikäli olet asentanut pelin tietokoneeseesi, on se syytä poistaa järjestelmästä koska tukityökalu ei sitä osaa puolestasi tehdä, se yksinkertaisesti vain poistaa pelin arkistostasi lopullisesti.

Poistamiselle on myös rajoituksia: Mikäli olet hankkinut pelin jonka haluat poistaa niin sanotusta bundlepaketista, jossa siis monta peliä saa auki yhdellä tuotetunnuksella ei paketin yksittäisiä pelejä voi poistaa.

LÄHDE: PCWorld

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"