tiistai 5. marraskuuta 2013

Apple: Kehittäjä! Älä mainosta appiasi 5S Goldin kanssa

Ei kultaisia reunoja sinun ohjelmallesiApple on päivittänyt ohjelmistokehittäjille tehdyn ohjeistuksen kuinka ohjelmia suositellaan mainostettavan App Storessa ja sen ulkopuolella, siinä Apple suosittelee vain tiettyjen iTuotteiden käyttöä.

Niin sanotusta Guidelinestä puuttuu kokonaan maininta ehkä kaikista halutuimmasta iPhone värivaihtoehdosta eli kultaisesta iPhonesta joka voisi olla myös kiinnostava ja haluttu laite omien ohjelmien esittelemiselle.

Apple on ohjeistuksessa hyvin tarkka siitä miten sen laitteita voi tai saa esittää yhdessä mainostettavan ohjelman kanssa. Ohjeistuksesta on mahdollista ladata korkealaatuisia kuvia laitteista joihin voi liittää esimerkiksi kuvakaappauksen ohjelmasta jota on tarkoitus esitellä mutta niistä jostain syystä puuttuu kultainen iPhone Gold, vaihtoehtoina on ainoastaan Silver sekä Space Gray.

Kummalliset rajoitukset eivät koske ainoastaan 5S versiota vaan myös 5C:n kotelovärit on rajoitettu kahteen, valkoiseen ja siniseen.

Vaikka Apple on itse käyttänyt iPhonen markkinoinnissa kultaista versiota ja sen on myös raportoitu olevan hyvin vaikeasti löydettävissä nykyisin, eli tuotanto ei pysy kysynnän vauhdissa. Ehkäpä siis koko jutun takana onkin Applen tuotannolliset syyt, mitä vähemmän laite on esillä, ehkä sitä hiljaisempi on myös kysyntä mutta melko oudolta tilanne vaikuttaa joka tapauksessa.

LÄHDE: Mashable

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"