tiistai 10. joulukuuta 2013

Windows 8.2: Käynnistä-valikko takaisin?

Käynnistä-valikko?Microsoft julkaisi Windows 8.1 päivityksen lokakuussa ja nyt katseet ja puheet ovat jo kääntyneet noin vuoden päästä tulevaan Windows 8.2 päivitykseen, uusimpana huhuna on että päivitys toisi kaivatun käynnistä-valikon takaisin.

Microsoft itsekin totesi että Windows 8 julkaisu ei onnistunut odotetunlaisesti.

Windows 8.1 päivitys olisi korjannut paljon ja se olisi otettu myös paremmin vastaan markkinoilla sen tuomien uudistusten vuoksi, tosin nekään eivät riitä kaikille.

Windows 8.1 toi päivityksenä muun muassa käynnistä-painikkeen takaisin käyttäjien pyynnöstä perinteiseen käyttöliittymään mutta se oli lähinnä asiakkaidensa kiusaamista Microsoftilta sillä painike ei tuonut kaivattua valikkoa takaisin, jota käyttäjät todellisuudessa tarkoittivat viitatessaan painikkeeseen.

Nyt keskustelu on kuitenkin jälleen käynnistä-valikossa ja nyt uskotaan että Microsoft olisi todellakin tuomassa valikon takaisin, myöskin metro-ohjelmien käyttäminen työpöytä tilassa olisi tulossa uuteen 8.2 päivitykseen.

Esimerkiksi Stardock ohjelmistotalo tarjoaa apuohjelmia jotka tuovat niin käynnistä-valikon kuin mahdollisuuden ajaa metro-ohjelmia työpöytätilassa, tämänlaisten ohjelmien suosio kertoo paljon myös Microsoftille joten yhtiö varmasti tutkii vaihtoehtoja myös näiden pohjalta.

Täytyy kuitenkin muistaa että Windows 8.2 päivitys on tulossa vasta vuoden 2015 puolella tai 2014 vuoden loppupuolella joten huhut kerkiävät vielä muuttumaan ja jakautuvan ties mihin suuntaan ennen lopullista julkaisua.

LÄHDE: PC World

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"