perjantai 31. tammikuuta 2014

GoDaddy myöntää asiakaspalvelun virheen Hiroshima keississä

Hostauspalveluita tarjoava GoDaddy myönsi että he ovat huomanneet sisäisessä tutkimuksessaan että heidän asiakaspalvelija antoi tarvittavat tiedot hakkerille.

Aikaisemmin toinen yhtiö joka oli merkittävässä osassa GoDaddy tunnuksen poistamisessa kieltää edelleen että heiltä GoDaddyn asiakaspalvelijan pyytämää neljää viimeistä numeroa luottokortista ei ole vuodettu.

GoDaddyn asiakaspalvelija halusi varmistaa hakkerin olevan kuka esitti eli herra Hiroshima kysymällä tältä luottokortti tietoja joka vastaa GoDaddyssä olevaa korttia. Hakkeri kuitenkin onnistui huijaamaan asiakaspalvelijaa ja kertoi että on hukannut kortin mutta hän sattuu muistamaan siitä neljä viimeistä numeroa, tämä jostakin syystä riitti GoDaddyn asiakaspalvelijalle ja hakkeri onnistui näin saamaan Hiroshiman tilin salasanan jolla pääsi sisään palveluun ja lopulta uhkailemaan Hiroshimaa tilin poistamisella mikäli ei luovuta kallisarvoisen @N -Twittertilin tietoja hänelle.

GoDaddy kehittää jatkossa työntekijöiden koulutusohjelmaa siten että samankaltaista tilannetta ei pääse enää syntymään.

Twitter vaitonainen asiassa:

@N tunnus on edelleen kappaajan hallussa

Hiroshima ei ole tähän päivään mennessä saanut Twitter tiliään takaisin, outoa on myös se että itse Twitter ei ole ottanut asiaan kantaa, se tosin saattaa tehdä vielä tutkintaa ja ilmoittaa tilanteesta vasta sen jälkeen.

LÄHDE: The Next Web

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"