torstai 16. tammikuuta 2014

HP tulossa takaisin puhelinmarkkinoille?

HP on tulossa puhelinmarkkinoille tai ainakin laitteilla joissa on puhelinominaisuudet, kyseessä on 6 -ja 7 tuumaiset mobiililaitteet.

Laitteet eivät sinällään tarjoa mitään uutta mutta HP:n tulo takaisin puhelinmarkkinoille on tässä lähinnä se uutiskynnyksen ylittänyt juttu.

Yhtiö tai tarkemmin HP:n Ron Coughlin ei ole paljon kertonut laitteista mutta tiedossa on se että Slate 6- ja Slate 7 VoiceTabit tullaan julkaisemaan ensiksi Intian markkinoille.

Mikäli Intian markkinat ovat ainut kohde johon yritys tuotteen tuo, voi kuvitella että HP:n uudet Slatet tulevat olemaan varsin edullisia.

Intian lisäksi HP ei ole ilmoittanut muita suunnitelmia VoiceTab tuotteilleen, eikä myöskään julkaisupäivää tai hintaa mutta niiden arvellaan olevan jossain 100-200 dollarin hujakoilla.

Mitä laitteista tiedetään varmasti on seuraavat speksit:

Käyttöjärjestelmänä Voice Tabeissa nähdään Googlen Android 4.1 (Jelly Bean), prosessorina toimii “jokin” neliydin prosessori ja käyttömuistia laitteissa on 16 GB jonka voi laajentaa 32 GB MicroSD kortilla. Näyttö eroaa laitteen koosta riippuen: 6” versiossa nähdään 1280 x 720 tarkkuuden näyttö ja 8” versiossa taas 1280 x 800 näyttö.

Kamera on myöskin peruskauraa, etukamarana 2MP ja takakamerana 5MP kummassakin versiossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"