tiistai 21. tammikuuta 2014

Kokeilussa: Sandberg Wrap-On Case for iPad Air

Sandberg lähetti IT Paukkuun uuden iPad kotelonsa testattavaksi ja ikävä kyllä ongelmia tuli heti vastaan. Kotelo vaatii vielä kehittämistä.

Sandberg Wrap-On Case for iPad Air on epäonnistunut tuote iPad Airille, ensinnäkään tuote ei lunasta lupaustaan olevansa kotelon lisäksi myöskin jalusta.

Jalustatoiminto ei kestäKotelon etukuori kyllä kääntyy ohjeen mukaisesti takakuoren taakse mutta siitä puuttuu ikään kuin yksi liuska iPad Airin kapeuden vuoksi eikä se siksi jaksa pitää pystyssä iPadin painoa, ja mikäli jotenkin onnistuukin saamaan laitteen pysymään pystyssä, kaatuu se heti miten kun siihen koskee. (katso video):

(c) IT Paukku 2014

Wrap-On avoinnaSandberg Wrap-On Case for iPad Air muistuttaa ulkoisesti hyvinkin paljon Applen omaa Smart Casea, se jopa osaa avata laitteen lukituksen kun suojan avaa mutta tässä kohtiin Sandbergin versio kärsii toteutuksestaan jälleen, nimittäin iPad lukkiutuu ja avautuu sattumanvaraisesti kun suljettua Wrap-Onia liikuttelee, tämän tietää siitä että iPadin lukitusäänet kuuluvat sen sisältä vähän väliä.

Kotelo painaa yksistään noin 180 grammaa joka myös tuntuu, tunne on sama kun kantaisi iPadin kolmannen sukupolven laitetta joten tämän kanssa Airin keveys menetetään saman tien mutta niin on käymässä kaikkien koteloitujen suojien kanssa.

Jotain hyvääkin:

Kotelon etukuori tuntuu erittäin hyvältä ja tarjoaa erinomaisen pidon laitetta liikuteltaessa ja suojaa iPadin näyttöä pehmeällä sisäosalla, takakansi on kovaa muovia joka suojaa iPadin takaosaa luotettavasti naarmuilta, se on myös mattapintainen joten se ei kiiltele tai peilaa turhia joka on aina hyvä asia vaikka ei ehkä ulkonäöllisesti kaikkia ehkä miellytäkään.

Kotelossa on myös kaikki tarvittavat aukot iPadin liittimille sekä painikkeille esillä, niitä ei ole peitetty edes silikonitapeilla kuten monessa muussa kotelossa on tapana, Sandbergin vaihtoehto on hyvä tämänkaltaiselle kotelolle jonka tarkoitus onkin lähinnä suojata laitetta vain kulumiselta kuin miltään sen suuremmalta haaverilta.

Yhteenveto:

Tällä hetkellä Wrap-On koteloa iPad Airille ei voi suositella vaikka se onkin huomattavasti edullisempi Applen omaan koteloon verrattuna, Wrap-Onin heikkoudet ovat yksinkertaisesti liikaa. Kotelo on selkeästi vain muutettu iPadin koon mukaiseksi Sandbergin aikaisemmista Wrap-On koteloista jotka on suunniteltu isommille ja vanhemmille iPadeille.

Alla muutama kuva kotelosta:

Etukansi suljettunaTakakansi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"