perjantai 7. helmikuuta 2014

Intel sulkee AppUpin, mahdollista saada hyvitystä

Intel innostui PC-sovellusten myymisestä vuonna 2010 suosioon nousseiden minikannettavien vuoksi jotka käyttivät yhtiön Atom-suorittimia.

Nyt kuitenkin yhtiö on herännyt nykyiseen markkinatilanteeseen ja lopettaa Intel AppUp sovelluskauppansa joka kuitenkin menestyi miniläppäri buumin kulta-aikoina.

Vielä parisen vuotta sitten AppUp oli erinomainen palvelu, se tarjosi nykyisten mobiililaitteiden sovelluskauppojen tapaisen käyttöliittymän josta sai hankittua ilmaisia että maksullisia sovelluksia, lähinnä miniläppäreille, ohjelma myös toimitettiin monen miniläppärin mukana.

Nyt kun Intel sulkee AppUpin, on palvelun käyttäjien mahdollista saada ostoksiinsa käyttämät rahat takaisin, tosin hyvitys koskee vain sellaisia ohjelmia jotka ovat riippuvaisia itse AppUpista.

Intel lähetti tänään palveluun rekisteröityneille käyttäjille sähköpostin jossa ilmoitti palvelun lopetuksesta sekä linkin jota kautta rahat voi pyytää takaisin.

Kävi myös allekirjoittaneelle:

Itse kun sain sähköpostin, en edes muistanut koko palvelua enää ja olin hyvin yllättänyt kun sähköpostissa listattiin ostokseni vuonna 2011, en edes muistanut tätä enää joten rahojen palauttaminen oli hyvin mukava uutinen :)

Sähköpostissa tullut palautuksenpyyntölinkki ohjaa palvelimille joka tarjoaa virhesanoman, tässä toinen toimiva versio linkistä.

Tärkeä tietää:

Intel AppUp ajetaan alas 14.003.2014

Hyvityksen voi vastaanottaa vain PayPal-tilille ja hakemus täytyy täyttää viimeistään 14.12.2014.

LÄHDE: Intel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"