maanantai 24. helmikuuta 2014

MWC14: Lenovo S860 - 4G-luurilla todella pitkään kestävä akku

Lenovo on esittelyt kolme uutta S-sarjan älypuhelinmallia S850, S860 sekä S660 joista me kiinnitämme huomion S860 malliin sen valtavan akkunsa ansiosta. puhelin on varsin tyylikkään näköinen ja teknisiltä ominaisuuksiltaan sen voisi kategorioida älypuhelinten keskikastiin.

S860 akku on tilavuudeltaan 4000 mAh joka tarkoittaa käytännössä 40 päivän standby-tilaa sekä jopa 24 tunnin puheaikaa (3G-verkossa), 4G-verkon dataliikenteen kestoaikaa ei ole julkaistu ainakaan vielä.

Akkukesto on saatu pidettyä pitkänä vaikka laite muutoin vastaakin nykyisiä vaatimuksia älypuhelimelle, siinä on 5,3 tuuman IPS-näyttö joka kykenee 720p resoluutioon, neliydinprosessori joka sykkii 1,3GHz taajuudella ja keskusmuistia laitteessa on 2GB sekä se omaa myös 8MP takakameran LED-salamalla, eteen laitteeseen on saatu 1.6MP kamera joka soveltuu hyvin videopuheluihin. Kamerat eivät tosin tue autofokusta.

S860 on saatavilla ainakin tässä vaiheessa vain yhden muistikonfiguraation kanssa, sisäistä muistia tarjotaan 16GB eikä laite omaa microSD-muistikorttipaikkaa.

Puhelin tukee myös 4G-verkkoja, mutta taajuuksia ei ole julkaistu vielä.

Akkukeston lisäksi laitteen erikoisuus on Dual-SIM joka tarkoittaa että siihen voi liittää kaksi operaattorin korttia samanaikaisesti, se myös kertoo siitä että kyseinen laite on ainakin tässä vaiheessa tarkoitus myydä kehittyville markkinoille kuten Kiinaan sekä Intiaan jossa Dual-Sim on monesti tärkeä ominaisuus.

Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Android 4.2 ja painoa tällä ihmeellä on 150 g.

Puhelin ei ole vielä markkinoilla mutta sen hinnaksi on arvioitu sinne päästyään 349 dollaria eli noin 254 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"