torstai 13. helmikuuta 2014

Sony uskoo MP3-soittimiin, Walkman vedenkestävänä uimareille

Sony Walkman elää ja voi hyvin, ainakin Sonyn mielestä, viime vuonna CES 2013 messuille tuotu NWZ-W270 on veden kestävä soitin joka soveltuu esimerkiksi uimareille, mikä hulluinta, laite myydään nyt vesipullossa joka on, kyllä täynnä vettä!

Sony NWZ-W27(x) MP3-soitin on Walkman sarjan viime vuoden lisäys joten itse laite ei ole uusi, se osaa kaikki perinteisimmät MP3-soittimen kikat mutta erikoisuus toki löytyy jo pelkästään myyntipaketista, se on juomapullo jossa soitin on sisällä veteen hukutettuna.

Sonyn ideana on pystyä demonstroimaan tuotteen kestävyys jo heti alkuunsa niin että ostajalle ei juuri jää kysyttävää. Uutta pakettia on tarkoitus myydä esimerkiksi uimahallien limuautomaattien tai kaappien sisältä. Aivan samaan hintaan sitä ei kuitenkaan saa kuin Cokista tai vesipulloa, soittimella on Sonyn omassa verkkokaupassaan hintaa noin 100 taalaa, Suomessa esimerkiksi Verkkokauppa.com myy tuotetta 98,90 euron hintaan, tosin tuskin vesipullossa?

Soitin toimii aina kahden metrin syvyyteen saakka.

Tässä video jossa uutta pakettia esitellään:

(c) Sony 2014

Se onko pullossa oleva vesi juomakelpoista on toistaiseksi jäänyt epäselväksi ;)

Kyseessä on nappikuulokkeeseen liitetty soitin jossa ei ole näyttöä mutta jota voidaan hallita perinteisten nappien avulla, musiikkia, musiikkia laitteeseen mahtuu noin 900 kappaletta ja siinä on 4 Gt muisti.

Soittimeen pystyy ladata myös kolmessa minuutissa tunnin verran virtaa joka on erinomainen uutinen urheilijoille.

LÄHDE: Mashable

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"