maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kolmen kovimman myydyimmät puhelimet helmikuu 2014

Tässä TOP5-listaus viimekuun myydyimmistä puhelimista Soneran, DNA:n sekä Elisan osalta.

Applen iPhone 5S on suosituin, vaikka ei olekaan kaikilla kärjessä, myöskin Samsungin Galaxy Trend on ollut suosittu puhelinmalli.

Nokian Lumia 520 on myynyt hyvin, TOP-viiteen se pääsi DNA:lla sekä Elisalla, Soneralla Lumia 625 pääsi juuri ja juuri viidenneksi.

Sonera:

“Suomen kaltaiselle edistyneelle mobiilimarkkinalle sopivalla tavalla keskihintaisten älypuhelinten ja kärkimallien asema vahvistui myydyimpien puhelinten listalla. Asiakkaat ovat myös löytäneet Soneran laajenevan 4G-verkon edut, sillä jo yli puolet suosituimmista puhelimista on 4G-kykyisiä”, sanoo Soneran myyntijohtaja Petri Lahtinen.

01. Apple iPhone 5S
02. Apple iPhone 4S
03. Samsung Galaxy Trend Plus
04. Samsung Galaxy Xpress 2
05. Nokia Lumia 625


DNA

"Tilaajat hyödyntävät aiempaa aktiivisemmin laitteissaan erityisesti älypuhelinkäyttöön optimoituja liittymiä, joissa on mukana nopea data. Niinpä yhä useammilla on puhelimessaan esimerkiksi DNA Welho MatkaTV-sovellus, jolla voi katsoa tv-ohjelmia missä tahansa. Uutena palveluna tuomme tänään myyntiin maailmanlaajuisen Deezer-musiikkipalvelun, joka on tarjolla etuhintaan älypuhelin- ja tablet-liittymiemme tilaajille", kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

01. iPhone 4s
02. Samsung Galaxy Trend Plus
03. iPhone 5s
04. Samsung Galaxy S4 4G+
05. Nokia Lumia 520


ELISA:

“4G-laitteet yleistyvät edelleen kiihtyvällä tahdilla yhdessä 4G-liittymien kanssa. Nopea verkon laajeneminen tukee tätä kehitystä”, kertoo henkilöasiakasyksikön liittymäliiketoiminnan johtaja Henri Korpi.

01. Nokia Lumia 520
02. Apple iPhone 5s
03. Samsung Galaxy Trend Plus
04. Samsung Galaxy S4 MINI
05. Samsung Galaxy S4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"