maanantai 3. maaliskuuta 2014

TVKaistan tilanne hyvin outo, viestintä vähintäänkin ristiriitaista

TVKaista kommentoi sen Facebook sivustolle eilen hyvin epämääräisen viestin jonka mukaan palvelu ei ole missään tekemisissä TVKaista Oy:n kanssa. Perjantaina uutisoimme TVKaista Oy:n ajautumisesta konkurssiin.

TVKaista ilmoitti Facebookissa seuraavasti: “TVkaista on täysin erillään eikä ole millään tavalla sidoksissa TVkaista Oy-nimiseen yritykseen, joka lehtitietojen mukaan on hiljattain haastettu konkurssiin. TVkaistan palvelut ovat käytettävissä niin kuin ennenkin. Siitä huolimatta, jos jonakin hetkenä tulevaisuudessa TVkaistan on lopetettava jostakin syystä palvelun tarjoaminen, niin kaikille asiakkaille korvataan jäljelle jäänyt ja maksettu katseluaika täysimääräisesti"

TVkaistan viesti on sinällään outo koska ensinnäkin TVKaista Oy näyttää omistavan tvkaista.fi palvelun verkko-osoitteen eli domainin:

Eikö mitään tekemistä vai?

Kun yritysrekisteriin syöttää hakusanaksi TVKaista Oy, saa yhtiön tiedot selville, rekisteriin on ilmoitettu kotisivuksi www.tvkaista.fi sekä sähköpostiksi tvkaista@tvkaista.fi, joten kyllä nyt ikävä kyllä näyttää siltä että TVKaista Oy on yksi ja sama tvkaista.fi -tallennuspalvelun kanssa.

TVKaista Suomi Oy ei taas liity ainakaan yritysrekisterin mukaan TVKaista.fi palveluun, ainakaan suoranaisesti, se on myös rekisteröity paljon myöhemmin kuin TVKaista Oy mutta on myöskin maksuvaikeuksissa.

TVKaista.fi on poistanut sivun alalaidassa (footer) lukeneen copyright rivistön jossa mainittiin seuraavasti:

© 2014 TVKAISTA OY. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN. 0ms/1ms/0ms
Powered by Hibox technology.

Tässä on Googlen välimuistista löytynyt sivun kopio josta maininta vielä löytyy.

Viimeisiä henkäyksiä:

Harmillista että palvelu mitä ilmeisemmin kaatuu pian ja että sen täytyy tapahtua näin rumasti, olisivat nyt vain hoitaneet asiat hyvin mutta hyväkin palvelu kuolee jos sitä vetää ikävät ihmiset.

LÄHDE: Pasi “Pörni” Örn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"